Gezocht: nieuwe bewoner(s) woongroep ‘Indebuurt’ 

Woongroep ‘In de buurt’ bestaat uit 13 leden en 11 kinderen die verdeeld over 8 appartementen  in een drietal naast elkaar gelegen flats wonen, Nijenheim flat 70, 80 en 90 in Zeist. We zijn opgezet vanuit een bestaande woongroep die in een flat naast ons gevestigd is. 

Onze woongroep is tot stand gekomen met de missie: aanwezig zijn in de buurt. We hebben een gemeenschappelijke ruimte van waaruit activiteiten plaatsvinden zoals een wekelijkse koffieavond, repaircafé, gezellige avonden, kinderactiviteiten, wijkschoonmaak acties en nog veel meer. Naast ons doel, meer cohesie brengen in de wijk, houden we van gezelligheid en weten we elkaar te versterken. We komen eens in de 2 weken bij elkaar om te eten en plannen te bespreken. 

Iedere bewoner van onze woongroep leeft vanuit het christelijk geloof. We komen elke zondagavond bij elkaar om dingen uit ons leven te delen en te bidden.      

Doordat een gezin op termijn gaat vertrekken zijn we op zoek naar nieuwe bewoner(s).  De belangrijkste kenmerken die we bij de nieuwe bewoner(s) zoeken zijn: 

– Het leuk vinden in een multi-culti omgeving te wonen en zich hiermee kunnen verbinden 

– Tijd kunnen en willen vrij maken voor activiteiten (1 dagdeel per week) 

– Evenwichtige persoonlijkheid 

– Enige levenservaring hebben  

– Sociaal vaardig zijn en van mensen houden 

– Kunnen aanpakken